Groepsaanbod – Het Gezondheidshuys – Weert
Header afbeelding
Oudenakkerstraat 57- 63 6006 BB Weert

Terug naar overzicht

Groepsaanbod

Voor wie?
Dreigt u vast te lopen door chronische pijnklachten of onbegrepen lichamelijke klachten? Ervaart u onbegrip van uw omgeving of bent u teleurgesteld in behandelaars waarvan u hoopte dat ze u van de klachten konden afhelpen? Dreigt u daardoor in een sociaal isolement te raken of staat u voor moeilijke keuzes met betrekking tot uw werksituatie?
Dan is dit groepsaanbod zeker iets voor u!
Wat houdt het in?
Na een individuele kennismaking neemt u in klein groepsverband gedurende 15 weken deel aan een training waarin u leert om ondanks uw beperkingen weer grip te krijgen op uw leven.  U herontdekt wat waardevol is voor u en leert technieken om uw acceptatie te verhogen en te gaan voor wat u echt belangrijk vindt in uw leven. De cursus wordt begeleid door een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en een psycholoog.
De training start op vrijdag 7 september 2018 van 10u tot 12u bij MediPsy, locatie ’tGezondheidshuys, Oudenakkerstraat 61, 6006BB Weert. Via 15 wekelijkse bijeenkomsten loopt de training door tot het jaareinde.
Hoe aanmelden?
Met een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u zich aanmelden  via het aanmeldformulier de website van MediPsy: www.medipsy.nl
Voor meer info, bel 0495-796800 of mail naar info@medipsy.nl
Publicatiedatum: 28-10-2021